|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Türkiye-Porto Riko Maçı Ardından

(fog)'(x)
    (fog)'(x)
    Türkiye-Porto Riko Maçı Ardından CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 14/01/10
    Yaşım Yaşım : 34
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 2732

Türkiye-Porto Riko Maçı Ardından Empty Türkiye-Porto Riko Maçı Ardından

Mesaj tarafından (fog)'(x) Cuma Eyl. 03, 2010 7:57 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ANKARA (2010 FIBA Dünya Şampiyonası)- Zorlu Porto Riko maçının ardından Türk Milli Takımı oyuncuları maç ile ilgili görüşlerini belirtti.

Galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getiren Oğuz Savaş, “ Bir maçı daha iyi sonuçla tamamladık. Gruptaki avantajımızı koruyup, yarınki maçı da kazanarak gruptan birinci çıkmak istiyoruz” dedi.

Yunanistan maçının yıldız oyuncusu Ersan İlyasova, “ Maça kötü başladık. Kötü şut attık ve alan savunmasına hücum etmekte zorlandık. Tabiki dün maçtan dolayı yorgunduk biraz, bazı arkadaşlarım 30 dakikadan fazla süre aldı. Bizim için yarın ki maç da önemli. Gruptan namağlup çıkarak çapraz gruptan avantajlı bir eşleşme elde etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu maçtaki zorlanmanın sebebini dün oynananYunanistan maçına bağlayan Kerem Tunçeri, “ Bugün iyi savunma yapamadık, Porto Riko normalde bize 77 sayı atamaz. Fakat maçın sonunda iyi mücadele edip, maçı kazanmayı bildik” diyerek görüşlerini ifade etti.

Porto Riko’nunda da en az Türk Milli Takımı kadar iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Ender Arslan, “ Bugün iyi oynayamamamızın sebebi dünün yorgunluğu. Porto Riko takımı sert ve tehlikeli bir takım. Fizik olarak yorgunduk ama ikinci devre seyirci bizi ateşledi. Açıkçası bugün basketboldan çok mücadele ederek kazandık. Hedefimiz bu maçları kazanarak gruptan birinci çıkmak, bundan sonra daha iyi oynayacağız” sözlerini kullandı.

Maçın kaderinin oyunun son dakikalarında çözüldüğünü ifade eden Kerem Gönlüm, “ Bu maç bizim için gerçekten çok anlamlıydı. Dünkü zafer gecesinden sonra bugün deyim yerindeyse biraz uyuyarak başladık maça ama seyircimizin etkisiyle yeniden ayağa kalktık. Porto Riko çok iyi bir takım, ilk iki maçını kaybetmeleri, insanlarda yanlış izlenim uyandırmamalı. Sadece son dakikalarda iyi oynayamıyorlardı. Oyunun sonunu çok akıllı oynadık ve galip geldik. Yarınki maçımızı da kazanıp rakibimizi bekleyeceğiz” diye belirtti.

Kaptan Hidayet Türkoğlu, “ Bu karşılaşma bizim için önemliydi. Çünkü bugünkü maçı kazanmasaydık, dünkü galibiyet bir anlam taşımayacaktı. Maç sonundaki akıllı oyunumuzla kazandık. Umarım bu maç bize ders olur ve bundan sonra maçları krize sokmadan kazanırız” dedi.

Bu maçtan ders çıkarmaları gerektiğini söyleyen Ömer Onan, “ Ben açıkçası zor bir maç olacağını bekliyordum, Porto Riko iyi bir ekip. Dünkü maçı kazanmak için herşeyimiz verdik sahada, tabiki bundan dolayı bugün yorgunluk vardı takımda. İkinci devre, Kerem Gönlümün oyuna girmesi ile herkes daha iyi oynamaya başladı. Topu iyi çevirmeye başladık ve farkı açtık. Maçın sonunda bazı hatalarımız oldu, bu hatalardan dolayı maçı kaybedebilirdik. Hatalarımızdan ders çıkarıp önümüzde maçlara bakacağız ” diyerek sözlerini tamamladı.

Bugün Türkiye adına iyi performans sergileyerek seyirciden alkış toplayan Semih Erden, “ Biraz kötü başladık maça fakat sonradan toparladık. Çünkü dünkü maçtan sonra ister istemez biraz yogunluk vardı takımda ama biz iyi mücadele ederek kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 3:30 am