|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

kolera myspace yazısı 3 haziran

Armoni
    Armoni
    kolera myspace yazısı 3 haziran CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

? kolera myspace yazısı 3 haziran

Mesaj tarafından Armoni Perş. Tem. 22, 2010 1:34 pm

Canlarım benim geri saymanıza hiç kızar mıyım esta piti piti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eh bekleyelim tabi bu hafta içi artık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]çok mutluyum,şarkıları paylaşacağımız için çok da heyecanlı...sizleri çok seviyorum ve seviyoruz...Aldığım kararı da merak ettiniz haklı olarak ,size daha güzel şeyler sunmak için daha derine doğru tırmalayacağım aldığım karar da bunu yapabilmem için çalışmak yönünde...ee senin hep çalıştığını zaten biliyoruz diye düşünmeyin gerçekten bu seferki farklı bir çalışma temposu olacak...Hepinizi kucaklıyorum,selamlıyorum,turnede bazı dinleyicilerimizle görüşüp resim çekildik,lütfen içlenmeyin ben sizi mutlu görmek istiyorum,bir gün sizinle de görüşeceğiz inşaallah,gün gelir devran döner...

...kolera...

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 7:06 pm