Önce görevi alacağımız adama sağ tıklıyoruz, alabileceğimiz görevler çıkıyor... İstediğimiz Seçiyoruz...
Sonra confirm diyoruz...
Sonra bize ne yapmamız gerektiğini ve ödül olarak ne alacağımızı söylüyor eğer kabul ediyorsak accepted etmiyorsak rejected diyoruz...
Görevi aldım ama beni kastı nasıl iptal edebilirim?
Max e tıklıyoruz zaten hemen mission bölümünde içinde olduğumuz görevi görüyoruz...
Göreve çift tıkladığımızda görevin özelliklerini görüyoruz burdan close dersek pencereyi kapatırız, eğer give up dersek görevi bırakırız...
Neden görev iptal ederiz?
Çünkü bir görevin içindeyken başka bir görev alamayız...
Görevi ne zaman yapmalıyız?
Aldıktan sonra iptal etmezseniz istediğiniz zaman yapabilirsiniz...
Görevi yaptım Ödülümü nasıl alırım?
Ödül Size otomatik olarak gelmez, tekrardan aynı adama gidip görevi alıyomuş gibi yapın, görevi yaptığınızı anlayınca tekrardan size görev vermek yerine ödülünüzü verecektir...
Görevlerle ilgili not= Bir çok görevin lvl aralığı vardır, yani arkadaş yapıyo ben de neden o görev çıkmıyo gibi şeyler düşünmeyin. Ve bazı görevlerin açılması içinde başka görevleri yapmanız gerek mesela ben önce doom görevini yaptım sonra crimson wing ve brahman görevi açıldı, ilk başta onlar yoktu...
Sonra confirm diyoruz...
Sonra bize ne yapmamız gerektiğini ve ödül olarak ne alacağımızı söylüyor eğer kabul ediyorsak accepted etmiyorsak rejected diyoruz...
Görevi aldım ama beni kastı nasıl iptal edebilirim?
Max e tıklıyoruz zaten hemen mission bölümünde içinde olduğumuz görevi görüyoruz...
Göreve çift tıkladığımızda görevin özelliklerini görüyoruz burdan close dersek pencereyi kapatırız, eğer give up dersek görevi bırakırız...
Neden görev iptal ederiz?
Çünkü bir görevin içindeyken başka bir görev alamayız...
Görevi ne zaman yapmalıyız?
Aldıktan sonra iptal etmezseniz istediğiniz zaman yapabilirsiniz...
Görevi yaptım Ödülümü nasıl alırım?
Ödül Size otomatik olarak gelmez, tekrardan aynı adama gidip görevi alıyomuş gibi yapın, görevi yaptığınızı anlayınca tekrardan size görev vermek yerine ödülünüzü verecektir...
Görevlerle ilgili not= Bir çok görevin lvl aralığı vardır, yani arkadaş yapıyo ben de neden o görev çıkmıyo gibi şeyler düşünmeyin. Ve bazı görevlerin açılması içinde başka görevleri yapmanız gerek mesela ben önce doom görevini yaptım sonra crimson wing ve brahman görevi açıldı, ilk başta onlar yoktu...
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)