|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

SS Alma ve gönderme işlemi.

(fog)'(x)
    (fog)'(x)
    SS Alma ve gönderme işlemi. CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 14/01/10
    Yaşım Yaşım : 34
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 2732

SS Alma ve gönderme işlemi. Empty SS Alma ve gönderme işlemi.

Mesaj tarafından (fog)'(x) Salı Haz. 29, 2010 4:14 pm

Arkadaşlar Gelen bilgilere göre artık SS leri upload sitelerine göndererek değil direk ekli dosya olarak gönderilmesi gerekmektedir.
    Upload siteleri ile gönderilen SS lerde bozulma olduğundan işlem yapılamadığı bildirilmiştir.
    Sizlere SS'yi nasıl alacağınızı ve nasıl göndereceğinizi anlatmaya çalışacağım.

PM ile gönderilen SS lere işlem yapılmayacaktır.
    Aldığınız SS ler üzerinde oynama olmamasına ve Server bilgilerinin gözükmesine önem gösteriniz. Aksi Taktirde İşlem yapılamamaktadır.

Yönetici Listesi

SS Nasıl Alınır :

Oyunda iken klavyemizde bulunan "PRTSCN" tuşuna bastığımızda SS otomatik olarak alınır. Bazı klavyelerde ( özellikle notebooklarda ) F tuşları iki fonksiyonda kullanılmaktadır. Bunun için klavyeler üzerinde FN isimli geçiş tuşları bulunmaktadır. Eğer kalvyenizdeki F tuşları iki fonksiyonlu ise önce FN tuşuna basarak F lock yani f tuşlarını aktif etme işlemi yapmanız gerekmektedir.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Klavyemiz yolu ile SS yi aldığımızda yapmamız gereken işlem METİN' klasörünün altında bulunan "SCREENSHOT" isimli klasörü açmaktır. Otomatik olarak aldığımız SS oyun tarafından bu klasöre kayıt edilmektedir.

Eğer bu klasör oyun klasörümüzün altında yoksa öncelikle manuel olarak klasörü oluşturmanız gerekmektedir. Aksi taktirde oyun SS yi kayıt edemez ve SS yi alamazsınız.

Screenshot klasörünün altında aldığımız SS yi görüyorsanız bu işlemi başarı ile gerçekleştirmişsinizdir.

Bundan sonraki aşamada ise yeni sistemimiz devreye girmektedir. Bu sistem ile gönderilerinizi daha rahat ve sorunsuz yapabileceksiniz.

Bu klavuzda sizlere SS nin nasıl sağlıklı alınacağını ve GM lerinize nasıl göndeceğinizi açıklamaya çalıştım. Takıldığınız noktalarda benden ve diğer MOD arkadaşlarımızdan destek isteyebilirsiniz.

İyi forumlar ve bol eğlenceli oyunlar dilerim.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:27 am