|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

meeting of allstar

silent killer
    silent killer
    Yeni Üye Ona Göre
    Yeni Üye Ona Göre

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 29/01/10
    Yaşım Yaşım : 32
    MemLeketim MemLeketim : salla =)
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 11

meeting of allstar Empty meeting of allstar

Mesaj tarafından silent killer C.tesi Ocak 30, 2010 1:47 pm

WRITERZ

S2K TURBO - TAB - WYNE
    KOAC LEO - TEXAS - CHOMA
    DRY BEATONE - CLER - HERO - AMED
    IA RAİF - KİEN - WASP - OMER - UNIK - ROB2
    KASAP34 WASE - SPOOK - SET - DARK - TRE - WIDE - SONIK - SEMI - MISK - DOSE
    ADK BAKER - RAKEN - QUES (adanamızı temsil edecek writerlarımız adk crew)
    KSD EIN - EMAR - SIDE
    OZ BROT - NUB+
    OTC KMR - SHIONE
    KNS WSON - DAE - SCE

SAET62 (Almanya)
    DUCK/WOW/CFH (Hollanda)
    ASLAN (Almanya)
    EKABİR
    COPER
    WICX
    BASE
    COPIK
    KRYS
    WEAK
    KEOS
    ALONE
    AYES
    WORM
    BLOOD
    BYE
    FONT
    MURY
    AOME
    RUNO
    DAFT
    BLEK
    ARES

SAET62 (Almanya)
    DUCK/WOW/CFH (Hollanda)
    ASLAN (Almanya)
    EKABİR
    COPER
    WICX

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ülkemze festivalleri düzelenen grubun ist tarihçesi meeting of allstar 879464

Türkiye;de Graffitinin görmemezlikten gelinemeyecek kadar çok kitlesi olduğunu gözlemlediğimizden dolayı, 2008 seneside 2.sini İBB Gençlik Meclisi ile düzenlediğimiz
    MEETING OF ALLSTARS adlı organizasyonun bu sene 3.sünü yine İBB GENÇLİK MECLİSİ ile birlikte organize ediyoruz.

Son zamanlarda tüm dünyadaki gençlerin, ilgi ve hayranlık duyması nedeniyle bu işe gönül veren gençleri Yurt dışından ve Türkiye'nin dört bir yanından bir araya getirerek, Türk gençliğine Graffiti sanatını ve Hiphop kültürünü anlatmayı amaçlayan MEETING OF ALLSTARS Festivalini bu sene geçen senekinden daha kapsamlı bir şekilde (konser,bisiklet vs.) ile birlikte sizlerinde desteğini alarak tam bir sokak festivali halinde eski galta köprüsü üzerinde gerçekleştirmek istiyoruz.

24 Ağustos 2008 tarihinde yapılmış olan Graffiti Festivali;nin bu sene içerisindeki organizasyonu ve tüm aşamaları geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede Graffiti Sanatçısı Muhammed Emin TÜRKMEN ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi birlikteliğinde yapılmaktadır.

2008 yılı içerisinde 24 Ağustos;ta gerçekleştirilmiş olan festivalimize yazılı, görsel, işitsel ve sanal (internet) basın yoğun ilgi göstermiş, aynı akşam 4 ulusal kanalda haber olunmuştur. ( TRT 1, ATV, Show TV ve NTV)

Bu seneki temanın Dünya Barışı olmasına karar verilmiştir. Dünya Barışı’nı görsel bir şölen eşliğinde işlemek tüm İstanbul;un, Türkiye’nin ve Dünya;nın dikkatini İstanbul’a ve bu festivale çekmeği planlıoruz.

21 Haziran'da Yeni Feshane Köprüsü'nde görüşmek üzere...

MOAS 2009'un BELİRLENEN SANATÇILARI:
    Bu seneki MOAS 2009 Graffiti Sanatçıları bulundukları şehir ve yaptıkları çalışmaları göz önünde bulundurularak seçildi. Bu sene elimizdeki tüm imkanları kullanarak oldukca çok kişiye boyatmayı amaçladık. Bu seneki belirlenen sanatçılarımız Sanatçılar 2009 bölümüne eklenmiştir.

O gün o saatte o köprüde birlikte olmak dileğiyle.

MEETING OF ALLSTARS-3 2009'un Boya sponsoru dünyaca ünlü ve sadece graffiticiler için üretim yapan aynı zamanda da hemen hemen avrupadaki tüm organizasyonlara destek olan MTN ve Türkiye Distrübitörü DONUTSTORE.

KATILIMCI WRITER LAR 2009
    METING OF ALLSTARS-3 2009 Katılımcı writerlar festival de katılımcı bölümünde boyama hakkı kazana bilmek için festival sabahı erkenden orada yapılacak elemelere katılacaklar. Elemelere katılabilmeleri için yanlarında en az 10 kutu spray boya ve DUNYA BARIŞI konulu sketchlerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Tekrardan belirtelim o gün orda öenmli olan boyamak değil hep birarada olmak. Herkeze başarılar.

Forum Saati Ptsi Kas. 25, 2024 10:33 am