|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

İşlemci devi karını 10'a katladı!!

PisLiCk
    PisLiCk
    Bay Özel Misafir
    Bay Özel Misafir

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/01/10
    Yaşım Yaşım : 28
    MemLeketim MemLeketim : KasıMPaşa
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 536

İşlemci devi karını 10'a katladı!! Empty İşlemci devi karını 10'a katladı!!

Mesaj tarafından PisLiCk Paz Ocak 17, 2010 5:10 pm

Netbook satışlarındaki patlama Intel'e yaradı. İşlemci devi karını bir yıl içinde 10 kat arttırmayı başardı.

Dünyanın önde gelen işlemci üreticilerinden Intel[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2009 yılının son çeyreğindeki karını bir önceki yıla göre %875 oranında arttırdığını duyurdu.

2008'in son çeyreğinde 234 milyon dolar kar açıklayan işlemci devi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2009'da aynı dönemde ise karını 10 kat arttırarak karını 234 milyon dolardan 2.3 milyar dolara çıkarmayı başardı.

Intel'in karını bu denli hızlı arttırmasında son aylarda satışında patlama yaşanan netbook'larda kullanılan Atom işlemciler önemli rol oynadı. Netbook'ların satışının Intel'e fazlasıyla yaradığını belirten şirketin CEO'su Paul Ottellini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2010'un ilk çeyreğinde de bir önceki yıla göre karlarını 400 milyon dolar arttırarak 9.7 milyar dolar net kara ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 10:55 am