Karşı binamızda bi çocuk vardı çok yakışıklıydı bütün kızlar ona hayran olurdu bende ona hayrandım aşıktım ona ama o bilmiyordu aramızda yaş sorunu vardı hergün eve değişik kızlarla gelirdi odamdan onun odasını izlerdim geceleri o yatmadan bende yatmazdım birgün sokakatan geçerken karşısına geçtim bana " ne var küçüğüm " dedi ağlayarak eve gittim ama ona onu sevdiğimi söylemeye karar vermiştim birgün kapısına gittim kapıyı o açtı " ne var küçüğüm " dedi seni seviyorum dedim eeeee dedi ağlayarak eve gittim birgün odamda otururken ambulans sesi geldi onun evinin önünde durdu içerden onu çıkardılar koşarak yanına gittim ve bana " bende seni küçüğüm" dedi sonra duvarında "küçüğüm" yazısını buldular altında "bende seni sevdim" yazıyordu eve gittim annemler aralarında konuşuyorlardı bir sevdiği varmış eskiden diye sevdiği onun yanına kaçmış evden ama sokak serserileri kızı öldürmüş O günden sonra hep kimi sevdiyse ölmüş kimsesiz kızları evine getirirmiş onlarıda öldürmesinler diye en son bir kağıt bulmuşlar onda şöyle yazıyormuş BU GÜNE KADA R KİMİ SEVDİYSEM ÖLDÜ BU SEFER KÜÇÜĞÜM SEN ÖLME DİYE BEN ÖLDÜM..!![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.](çok acıklı demi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum)
BENDE SENİ KÜÇÜĞÜM
sincerely- PatRoN
- Uyarı Seviyesi :
Cinsiyetim :
Kayıt Tarihim : 22/01/10
MemLeketim : Kocaeli
Mesaj Sayım : 345
- Post n°1
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)