|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

2 posters

gülmeceler...

sincerely
    sincerely
    gülmeceler... CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 22/01/10
    MemLeketim MemLeketim : Kocaeli
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 345

gülmeceler... Empty gülmeceler...

Mesaj tarafından sincerely Salı Ocak 26, 2010 9:42 pm

Birkac yıllık evli çiftin bir bebekleri olur.. ancak günler haftalar geçtikçe bebeğin cok farklı ve insan üstü yetenekleri olduğu ortaya çıkar..
    1 yaşına geldiğinde yetişkin gibi konuşur, 2 yaşında aklınıza gelen her dilde okuyup yazmaya başlar,3 yaşında ileri matematik profesörleriyle tartışmaya oturur, ve 4 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar...der ki:
    "Tam 1 yıl sonra bugün ben öleceğim... ben öldükten 2 yıl sonra annem ölecek. Annem öldükten 1 yıl sonra babam ölecek...
    " Ve kesinlikle.. bir yıl sonra bebek ölür... baba çok uyanık olduğu için karısını hemen milyarlar değerinde sigortalatır... ve 2 yıl sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik ömrünün kaldığının farkında, karısının sigortasından kazandığı milyarlarla evlere,arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadınlara yatırım yapar... ve
    ölümüne 1 gün kala son parasıyla bir dansçı kız kiralar,önce superlux villanın havuzunda eğlence, sonra yatak odasında zevk dolu bir gece.. ve adam herşey bittiğinde gözlerini kapatır ve "Vay be yarın ölmüş olucam.. ama ne hayat geçirdim, herşeyi yaptım, dolu dolu yaşadım herşeyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar..

Ama o da ne...... sabah bir de gözlerini açar ki hala yaşıyor..!!!!!!
    Yatakta şaşkınlık içinde bakınırken geceyi beraber geçirdiği dansçı kız çığlık çığlığa koşarak içeri girer...
    "HEMEN AŞAĞI GELİN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR...GALİBA ÖLMÜŞ!!!!"
    sincerely
    sincerely
    PatRoN

gülmeceler... Empty Geri: gülmeceler...

Mesaj tarafından sincerely Salı Ocak 26, 2010 9:42 pm

II. Dünya Savaşı sırasında Rus orduları geri çekiliyormuş... Ve Rus generali durumu kurtarmak için askerleri teşvik etmeye karar vermiş. Getirilen her ölü Nazi için 10 ruble vaad etmiş.

Çatışmalardan sonra kimi 1, kimi 3 ceset getirmiş ve paralarını nakit olarak almışlar. Bir ara bir Yahudi asker, bir vagonu sürükleyerek getirmiş. Vagonun kapısını açmış, içerisi ceset doluymuş.

General bunu görünce şaşırmış ve askeri kenara çekerek şöyle demiş:

- "Asker, anlarsın ya bütçemiz zayıf, haydi ben sana ceset başı 7.50 ruble vereyim. Asker:

- "Olmaz,Zaten bana geliş fiyatı 8.30 ruble."
    sincerely
    sincerely
    PatRoN

Mesaj tarafından sincerely Salı Ocak 26, 2010 9:43 pm

Temel’le gümrükçü

Bir zamanlar Trabzon’la Rize arasında “Gümrük” varmış; Temel de her sabah, önünde bir “torba” bulunan bisikletin üzerinde bu gümrükten geçip, Rize’ye gidermiş.

Günün birinde bir gümrük memuru bu durumdan kuşkulanmış ve Temel’i durdurarak sormuş; “Ne geçiriyorsun, gümrükten?” diye.

Temel gayet sakin yanıt vermiş: “Hiç! sadece kum...”

Memur kum torbasına elini sokup karıştırmış, gerçekten sadece kum varmış içinde.

Bu olaydan sonra Temel yıllarca gümrükten geçmiş, bisikletinin önündeki kum torbasıyla.

Aradan yıllar geçmiş; Temel’le gümrük memuru, bir gün Trabzon’da bir kahvede karşılaşmışlar. Gümrük memuru, Temel’e dönerek “Ula Temel! Artık emekli oldum, sana bir şey yapamam. Gerçekten ne geçiriyordun gümrükten?” demiş.

Temel gayet sakin yanıt vermiş: “Bisiklet...”
    [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    OmRX~
    OmRX~
    Bölüm Sorumlusu
    Bölüm Sorumlusu

Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 04/06/10
    Yaşım Yaşım : 28
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 302

Mesaj tarafından OmRX~ Ptsi Haz. 28, 2010 1:57 pm

TeşekkürLeR x]

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 10:16 am