|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Türkiyede Hip-Hop Yükseliyor..

Armoni
    Armoni
    Türkiyede Hip-Hop Yükseliyor.. CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

ok Türkiyede Hip-Hop Yükseliyor..

Mesaj tarafından Armoni Çarş. Eyl. 29, 2010 10:34 am

Türkçe Hiphop rap müzik tüm Türkiye’de gün geçtikçe yayılıyor. 90 lı yıllarda Almanya’dan çıkan Cartel rüzgarıyla başlayan Türkçe Hiphop/rap müzik bugün dört bir yandaki tüm gençleri sarmış durumda. Peşi sıra rap, graffiti, break dance grupları kurulmaya başladı. Öyle ki Edirne’den Mardin’e kadar on binlerce genç hiphopla yatıp hiphopla kalkıyor bugün. Bütün bu hareketlenme içinde Barikat grubunun ayrı bir önemi var. Haberin devamında son albümden iki parçanın linkini bulabilirsiniz, mutlaka dinleyin....

1997 yılından beri Türkiyede hiphopı geliştirmek ve yaymak amacıyla yüzlerce halk ve yardım konserleri veren, Hiphop Festivalleri, Dans Yarışmaları, Türkiye Hiphop Oscarları’nı düzenleyen, Hiphop Kültür Merkezi’ni açan ve çevre kirliliği, sokak çocukları pek çok toplumsal sorunlara parmak basan Barikat 2. albümünü yayınladı.
    Geçtiğimiz yıl ilk albümleri olan Güneşin Çocukları’nı Zihni Müzik’ten yayınlayan Barikat, EMİ Müzik’ten yayınladıkları HAVA SU TOPRAK VE ATEŞ ile tüm ulusal basında geniş yankı uyandırdı.

Haklarında pek çok basında sayfalarca haber ve röportaj yayınlanan Barikat, bunun yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanında verdikleri yüzlerce konserle gündeme damgasını veriyor.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 6:16 am