|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

toplu taşıma araçlarına bedava internet

Armoni
    Armoni
    toplu taşıma araçlarına bedava internet CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

ok toplu taşıma araçlarına bedava internet

Mesaj tarafından Armoni Salı Eyl. 14, 2010 2:34 pm

İstanbul'da, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. tarafından alınan bir kararla birlikte Turkcell ile imzalanan anlaşma neticesinde halk otobüslerinde bir ilk yaşanacak.

Turkcell ile yapılan bu anlaşma ile toplu taşımayı kullananlara yönelik ve kullanımı arttırmaya yönelik sağlanan internet, talebi arttıracağa benziyor. Bahçeşehir-Bakırköy arasındaki; " 76D Taksim-Bahçeşehir, 76-E Taksim- Bahçeşehir expres, 145T Taksim-Beylikdüzü ve E-57 çift katlı " özel halk otobüslerinde artık kablosuz internet mevcut.

İnternete bağlanabileceğiniz notebook yada cep telefonu tarzı cihazınızca Turkcell tarafından sağlanan ve ozel olarak halk otobüsleri için geliştirilen 3G modemler sayesinde kesintisiz internetin tadına varacaksınız. 75 yolcu taşıma kapasitesine sahip bu otobüslerde tüm yolcular bu internetten yararlanabilecek üstelik 50 kilometrelik güzergah boyunca. Toplam 31 adet çift katlı halk otobüsünde bulunan bu sistemler zamanla yaygınlaştırılacak.

Bu hatları kullandığınız takdirde faydalanacağınız ücretsiz internetinizle internet üzerinden; film izleyebilir, oyun oynayabilir, gazetenizi okuyabilir yada arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz size kalmış. İlk olarak Beylikdüzü ve Bahçeşehir ile bağlantısı olan hatlarda uygulamaya konulan internetin yolcuların beğenisini kazanacağı kesin gibi görülüyor.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 11:22 pm