|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Facebook u Sarsan İddia

Armoni
    Armoni
    Facebook u Sarsan İddia CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

Facebook u Sarsan İddia Empty Facebook u Sarsan İddia

Mesaj tarafından Armoni C.tesi Eyl. 04, 2010 11:24 am

Amerika, New York'ta yaşayan web tasarımcısı Paul Ceglia, Facebook ve CEO'su Mark Zuckerberg aleyhine dava açtı.
    Paul Ceglia, 2003 yılında Zuckerberg ile aralarında bir kontrat imzaladıklarını, bu kontrata göre Ceglia'ya bin dolar ödendiğini ve sitenin hisselerinin yüzde ellisinin de verildiğini beyan ederken, kontratta ayrıca "1 Ocak 2004 tarihinden itibaren, iş tamamlanana kadar her gün %1 faiz ödeneceği" maddesinin bulunduğunu açıkladı.
    Wall Street Journal'ın haberine göre, kontratta "Uygun bir internet sitesinin tasarımı ve alımı proje satıcısı (Zuckerberg) tarafından başlatılmış ve Harvard Üniversitesi öğrencilerine sunulmak üzere, online hizmet veren okul yıllığı olarak tasarlanmış ve "The Face Book" olarak adlandırılmıştır" maddesi de yer alıyor.
    Facebook'un değeri 12 ile 22 milyar dolar arasında biçilirken, konuyla ilgili şöyle bir açıklama geldi:
    "Zuckerberg Facebook'un bir öncüsünü Facemash adı altında 2003 yılının Ekim ve Kasım aylarında hazırlamıştır, ancak Zuckerberg thefacebook.com adresini Ocak 2004 yılına dek kayıt ettirmemiştir."
    Facebook adına konuşan sözcü davayı "anlamsız" olarak nitelerken, Zuckerberg'in şirketin %24 hissesine sahip olduğu, kalan hisselerin yatırımcı ve çalışanlara ait olduğu söyleniyor.
    [b]

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 9:18 am