China Irkı için tasarlanmış olan bu Skill point hesaplama programına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.SilkroadBrasil tarafından hazırlanmış olan bu program farm yapan arkadaşlarımız için büyük fayda sağlayacağını söyleyebiliriz.Şuan için max D9 skillerini görebilirsiniz zaten 90 lvl şuan için son seviye.
--Programın kullanımı oyundaki işleviyle tamamen aynı--
1 - Bu kısımda Mastery Level Up (90 son) yapabiliyorsunuz.Örneğin ben 86 a kadar upladım.
2 - Fast lvl up kısmını tickleyerek daha seri up yapabilirsiniz.
3 - Mastery lvl up butonu
4 - Heuksal kısmını seçerek , glavie-spear skillerinin bulunuğu sayfayı açıyorsunuz.
5 - Ne kadar mastery lvl up yaptığınız yazıyor.En fazla 300 kere up yapabilirsiniz.
6 - Up kısmına tıklayarak skillerin seviyesini yükseltebilirsiniz.Bu işlevi uyguladığınızda doğru orantılı olarak harcanan sp miktarıda artmakta.
7 - Total Skill Point , toplamda ne kadar sp harcadığınızı gösteriyor.
http://sharebee.com/4a2f656e Tıkladıktan bir süre sonra reklam çıkıyor.Sağ üst taraftan skip'e basın.Ardından aşağıda 4 tane link var RapidShare! i seçin ve indirin.
Alıntı
--Programın kullanımı oyundaki işleviyle tamamen aynı--
1 - Bu kısımda Mastery Level Up (90 son) yapabiliyorsunuz.Örneğin ben 86 a kadar upladım.
2 - Fast lvl up kısmını tickleyerek daha seri up yapabilirsiniz.
3 - Mastery lvl up butonu
4 - Heuksal kısmını seçerek , glavie-spear skillerinin bulunuğu sayfayı açıyorsunuz.
5 - Ne kadar mastery lvl up yaptığınız yazıyor.En fazla 300 kere up yapabilirsiniz.
6 - Up kısmına tıklayarak skillerin seviyesini yükseltebilirsiniz.Bu işlevi uyguladığınızda doğru orantılı olarak harcanan sp miktarıda artmakta.
7 - Total Skill Point , toplamda ne kadar sp harcadığınızı gösteriyor.
http://sharebee.com/4a2f656e Tıkladıktan bir süre sonra reklam çıkıyor.Sağ üst taraftan skip'e basın.Ardından aşağıda 4 tane link var RapidShare! i seçin ve indirin.
Alıntı
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)