|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

28 TEMMUZ

Armoni
    Armoni
    28 TEMMUZ CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

28 TEMMUZ Empty 28 TEMMUZ

Mesaj tarafından Armoni Çarş. Tem. 28, 2010 12:24 pm

1794. Fransız devrimci lider Maximillien Robespiere idam edildi.
    1914. I. Dünya Savaşı başladı.
    1929. 48 ülke, savaş esirlerine ilişkin Cenevre Konvansiyonu imzalandı.
    1950. Türk Barışseverler Cemiyeti'nin Türkiye'nin Kore'ye asker göndermesini protesto amacıyla bildiri dağıtmasına izin verilmedi, bildiriler toplatıldı.
    1962. Adapazarı'nda 8 bin esnaf belediyeyi protesto etti.
    1963. Kar nedeniyle, 10 aydır kapalı Beytüşşebap yolu açıldı.
    1965. Amerika, Vietnam'a 50 bin asker daha gönderdi.
    1969. Samsun Cezaevi'nde 800'e yakın mahkum ayaklandı. Jandarma ateş açtı: 1 ölü, 9 yaralı.
    1976. Adana Ceyhan'da bir genci döverek öldüren iki polis tutuklandı.
    1978. Tarım alanlarının topraksız ve az topraklı köylülere kiralanacağı açıklandı.
    1979. Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu (MİSK) yöneticileri silahlı çete kurma iddiasıyla tutuklandı.
    1983. Cumhuriyet Başsavcılığı Türkiye Huzur Partisi ve Fazilet Partisi'nin kapatılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.
    1991. Erdal İnönü, yeniden Sosyal Demokrat Halkçı Parti, SHP genel başkan seçildi.
    1992. Barcelona'da düzenlenen 25. Olimpiyat Oyunları'nda halterci Naim Süleymanoğlu 60 kiloda altın madalya kazandı.
    1996. yılında bugün Emperyal gazinolarının sahibi Ömer Lütfü Topal öldürüldü.
    Aynı gün Muğla, Aydın ve Antalya'da çıkan yangınlarda 1300 hektar yeşil alan yandı.
    1997. Gözaltında öldürülen gazeteci Metin Göktepe davası sanığı 6 polis teslim oldu.
    2000: İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı yeni "fuhuş tüzüğü tasarısı"na göre seks işçilerinin sigortalı çalıştırılması zorunlu hale getiriliyor.

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:33 pm