|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

sagonuun twitter'dan msjlar

Armoni
    Armoni
    sagonuun twitter'dan msjlar CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

sagonuun twitter'dan msjlar Empty sagonuun twitter'dan msjlar

Mesaj tarafından Armoni Salı Tem. 27, 2010 6:16 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Evet Arkadaşlar Bildiğiniz Üzre Sagopa Kajmer'in Twitter'i olduğunu Söyledik Resmi Sitesinde'de Acıklama Geldi
    Son zamanlar'da Sagopa Kajmer'in Twitter'ından yazdığı yazıları küçük bir yazı olsa bile paylaşıyorsunuz
    Haber Ve röpörtaj bölümünde doğal olarak ne tarihi'yi belli yeni yılı bu suan için bisi olmasada ilerliyen günlerde
    konu eskidikce daha sonraları gelen üyeler bu konulara fıkırlerını yorumlarını aktarcak ve konu hortlaması denen olay ortaya cıkıcak
    düşününki 2010 senesindeki bi konuyu 2011 yorum yapıldıgını ve sırf post kasmak ıcın geçmiş bır olayın uzerınde durmak ne derece dogru
    siz düşünün artık fazla lafı uzatmıcam Sagopa Kajmer'in Yeni Twitter haberlerini burda paylaşıcaksınız
    biz yayınlıcaz Konunun Alt Kısmına Twitter'deki yazıyı Resimli Mesaj Olarak atıcaksınız yeni
    haberlerini Bizde Her gün güncellicez Sizde Yalnız isteğim Şu alttaki
    gibi

Örneğin

15.06.10 Salı Saat 15:00

Kırmızı Font'la Tarihini Yazıp Öyle Yazılan Yazı her neyse öyle paylaşıcaksınız Alt Kısma .

Herkeze İyi forumlar

Sagopa Kajmer'den Mesaj (:

15.o7.2o1o perşembe

Bir dizi iz klibine gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler.Mtv ve Dream Tv'ye de
    yayınlarında yer verdikleri için teşekkür ederim.

18 Haziran 21:48

Sagopa Kajmer & Kolera ”Bendeki Sen” albümünün ilk klibi ”Bir dizi iz” yayında hemen izlemek için tıklayın.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

20 Haziran 2010 Pazar

istanbul ve ankara imza günleri hoş bir şekilde nihayete erdi.gözlerine baktım herkesin ve kalbine indim,farklı haller buldum.şahaneydi.
    ~
    imza günlerine iştirak eden ve desteğini her seferde gösteren dinleyenlerime,yol arkadaşlarıma,kalbimin sözlerinin takipçilerine sevgilermle
    ~
    klibi servis ettik.yorumlarınız çok olumlu.arkın'ın
    emeğini,özverisini,yeteneğini alkışladık ve dünyalarını keşfettik.iyi seyirler!..
    ~
    şu aralar aklımda çok fazla melodi ve söz
    dönüyor.aklımı kaybetmek üzereyim.heryerden sesler,mırıltılar ve melodiler,makamlar duyuyorum
    ~
    bazen sesler çok yükseliyor başkalarının
    dediklerini duymuyorum.ne zaman birileri beni ruhen pataklasa uzun süre bu halden çıkamıyorum.
    ~
    işte o güzel şarkılar böyle çıkıyor.
    ~
    içeride kalınca bir defterim var içinde fazlaca söz var.hepsinden nefret ediyorum.artık kendime yetemez oldum.daha iyi olabilir hep daha iyi
    ~
    en zor yarış kendimle giriştiğim yarışım.beni yenmeyi başarıyorum ama hep yeni bir ben gelip bana kafa tutuyor.birgun''senkazandın''diyecem.

29 Hazıran 2010 Salı

ehlişuur kardeşime ziyarette bulunduk Akçaya uğradık şahane ikramlarda bulundular sağolsunlar ailesi ve kendisi.Selamlar hürmetler

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 7:18 pm