Evet arkadaşlar bu rehberde size server(sunucu)tanıtmayacagım sadece 0 dan başlayacak olan arkadaşlarımıza bilgi vermek amacıyla açıyorum konuyu.
Oyunumuz GunzThe Dualİsmindende anlaşılacagı gibi oyunumuz Duello oyunu oyunumuzun %90-95 lik bi bölümü pvp üstüne kurulu geri kalan %5-10 gibi bir bölümüde quest üstüne kuruludur. 3D online FPS action oyunudur.
Oyundaki Amacımız::Loby'den odalara girerek tek başımıza veya takımımız ile karşı takımı ve rakipleri yenmek.Düşmanımızı öldürdügümüz halde kazanıcağımız sadece başarı duygusu değil Exp,bounty(para) kazanılır.Bölüm bitmeden çıkarsak kazandıgımız exp.ler gitmez bizde kalır.
Oyunda lvl sadece iyi silah zırh vs.. için gereklidir.1 lvl adam 30 lvl adamı playerlıgı varsa çok kolay bir şekilde keser.Bu yüzden size tavsiyem quest yapmayın duelloda lvl ve bounty kasın.Lvl işimizi sadece shopda görüyor bide farklı kanallara girmek için işe yarıyor
Quest (görev)Modu:Quest modu gunz online'a sonradan eklenmiş bir moddur.Gunz online ınternational versiyonunu oynayan eski playerlar quest mod'un sonradan eklenmiş olduğunu bilirler.
Questlerden exp. ve para kazanırız bunun yanı sıra questlerden de kazanabiliriz.
Oyundaki tuşlar ve İşlevleri
Oyunumuz bir çok oyunda oldugu gibi W-A-S-D yön tuşlarımız.
Faremizin sol tuşu atak yapmaya.Sag tuşu kılıçda rakibimizi havaya atmaya ve duvara kılıcı saplamaya yarıyor.
Shift kılıç ile block yapmamızı saglıyor.
En çok Karşılaşılan hatalar
Evet arkadaşlar bir çok kişide olan hatalardan aklıma gelenleri buraya yazıcam ve cevaplarını vermeye çalışıcam
1-Torrent files hatası
2-ijji launcher hata raporu veriyor yada açılmıyor hatası
3-Güvenlik duvarı hatası
4-Anti virüs hatası
daha sorularınız olursa buraya yazın cvplamaya çalışıcam.
Cevapları:
1-İnternational Gunz'da pach sorunu var bu sorun 10 update yapan kişiden 7-8 tanesinde görülen bir hata
2-Bende karşılaşdıgım bir hata bu.Bir süre oynamadım sildim oyunu daha sonra yükledim hata gerçekleşmedi.Yani çözümü Re-instal(sil tekrar kur)
3-Denetim masasından güvenlik duvarını kapatmanız yeterli.
4-Anti virüs programınız oyunun exe.sinde virüs saptaya bilir ve oyunu açmaya bilir.Anti virüs programınıza exit diyin ve dvm edin oyununuza
Oyundaki hareketler:
bu hareketler Bf,Dbf,Rs,Hs vs...
Son not:
Minimum Sistem // Uygun, Rahat Çalışma Sistem
OS Windows 98, Windows XP, Windows 2000
DirectX DirectX 9.0c or above
CPU Pentium III 500 Mhz // Pentium III 800 Mhz or faster
Memory 256 MB // 512 MB or above
Graphic Card Direct3D 9.0 Compatible(Riva TNT) // GeForce 4 MX or faster
Sound Card Direct3DSound Compatible
Mouse Windows Compatible(Wheel Mouse Recommended)
Oyunumuz GunzThe Dualİsmindende anlaşılacagı gibi oyunumuz Duello oyunu oyunumuzun %90-95 lik bi bölümü pvp üstüne kurulu geri kalan %5-10 gibi bir bölümüde quest üstüne kuruludur. 3D online FPS action oyunudur.
Oyundaki Amacımız::Loby'den odalara girerek tek başımıza veya takımımız ile karşı takımı ve rakipleri yenmek.Düşmanımızı öldürdügümüz halde kazanıcağımız sadece başarı duygusu değil Exp,bounty(para) kazanılır.Bölüm bitmeden çıkarsak kazandıgımız exp.ler gitmez bizde kalır.
Oyunda lvl sadece iyi silah zırh vs.. için gereklidir.1 lvl adam 30 lvl adamı playerlıgı varsa çok kolay bir şekilde keser.Bu yüzden size tavsiyem quest yapmayın duelloda lvl ve bounty kasın.Lvl işimizi sadece shopda görüyor bide farklı kanallara girmek için işe yarıyor
Quest (görev)Modu:Quest modu gunz online'a sonradan eklenmiş bir moddur.Gunz online ınternational versiyonunu oynayan eski playerlar quest mod'un sonradan eklenmiş olduğunu bilirler.
Questlerden exp. ve para kazanırız bunun yanı sıra questlerden de kazanabiliriz.
Oyundaki tuşlar ve İşlevleri
Oyunumuz bir çok oyunda oldugu gibi W-A-S-D yön tuşlarımız.
Faremizin sol tuşu atak yapmaya.Sag tuşu kılıçda rakibimizi havaya atmaya ve duvara kılıcı saplamaya yarıyor.
Shift kılıç ile block yapmamızı saglıyor.
En çok Karşılaşılan hatalar
Evet arkadaşlar bir çok kişide olan hatalardan aklıma gelenleri buraya yazıcam ve cevaplarını vermeye çalışıcam
1-Torrent files hatası
2-ijji launcher hata raporu veriyor yada açılmıyor hatası
3-Güvenlik duvarı hatası
4-Anti virüs hatası
daha sorularınız olursa buraya yazın cvplamaya çalışıcam.
Cevapları:
1-İnternational Gunz'da pach sorunu var bu sorun 10 update yapan kişiden 7-8 tanesinde görülen bir hata
2-Bende karşılaşdıgım bir hata bu.Bir süre oynamadım sildim oyunu daha sonra yükledim hata gerçekleşmedi.Yani çözümü Re-instal(sil tekrar kur)
3-Denetim masasından güvenlik duvarını kapatmanız yeterli.
4-Anti virüs programınız oyunun exe.sinde virüs saptaya bilir ve oyunu açmaya bilir.Anti virüs programınıza exit diyin ve dvm edin oyununuza
Oyundaki hareketler:
bu hareketler Bf,Dbf,Rs,Hs vs...
Son not:
Minimum Sistem // Uygun, Rahat Çalışma Sistem
OS Windows 98, Windows XP, Windows 2000
DirectX DirectX 9.0c or above
CPU Pentium III 500 Mhz // Pentium III 800 Mhz or faster
Memory 256 MB // 512 MB or above
Graphic Card Direct3D 9.0 Compatible(Riva TNT) // GeForce 4 MX or faster
Sound Card Direct3DSound Compatible
Mouse Windows Compatible(Wheel Mouse Recommended)
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)