<TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0> <TR> <td vAlign=top align=right width=0><TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellPadding=3 width="100%" border=0> <TR> <td width="100%" colSpan=2>Kendine yatırım yapan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], 70 bin TL'ye mal olan özel sahnesi ile şehir şehir dolaşıyor. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dünya starları yolunda ilerliyor. Kazandığı her parayı kendine yatırım yapan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], 70 bin TL'ye özel bir sahne yaptırdı. 'İki Melek' albümü ile yıla damgasını vuran ve hala fırtınalar estiren [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], "İşimden kazandığım parayı yine işime harcıyorum. Çünkü sevenlerime sonsuz saygım var. Ve bunun geri dönüşümünü her zaman alacağım" dedi. Sahne de görsel bir şölen sunan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], sahne üzerindeki her şeyi de kendi adına satın alıp bu işe yatırım yaptığını söyledi. Lazer şovlardan, barkovizyon'a kadar sahnede kullanılan her şeyi satın alan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], "Türkiye'de bu çok tercih edilen bir şey değildir. Genelde bu tarz şeyler kiralanır. Ama ben kendim sahneyi satın aldım ve her yere taşıyorum. Çünkü bu benim işim ve işim için gerekli şeyleri kendime özel satın aldım" diyerek işine her zaman yatırım yapacağını söyledi </TD></TR></TABLE></TD></TR></TABLE> |
Bengünün Yatırımı Kendine
Armoni- PatRoN
- Uyarı Seviyesi :
Cinsiyetim :
Kayıt Tarihim : 17/04/10
Yaşım : 33
MemLeketim : Yarimin Yanı
Mesaj Sayım : 669
- Post n°1
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)