|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Eee PC 1015P, 1015PE ile 13 saat pil ömrü!

Tek Forum
    Tek Forum
    Geçerken Uğramış
    Geçerken Uğramış

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 24/04/10
    Yaşım Yaşım : 53
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 111

Eee PC 1015P, 1015PE ile 13 saat pil ömrü! Empty Eee PC 1015P, 1015PE ile 13 saat pil ömrü!

Mesaj tarafından Tek Forum Perş. Mayıs 20, 2010 5:35 pm

Sıkı durun! Yakında piyasaya çıkacak olan Eee PC 1015P ve Eee PC 1015PE netbook'ları 13.5 saat gibi büyük bir batarya ömrü sunmayı garantiliyor .

Peki bu fevkalade batarya ömrünün arkasındaki sır ne? Elbette ki büyük batarya kapasitesi. Asus'un iddia ettiğine göre 13.5 saat batarya ömrü, 6 hücreli 63Wh batarya ile sağlanıyor ki bu da toplam sistem ağırlığını 1.35 kg olmasına neden oluyor. Biraz daha küçük olan 56Wh batarya ile 12
    saat kullanım mümkün olabilecek. Böylece sistem ağırlığı 1.1 kg'a kadar inmiş olacak.

Bunlar her ne kadar etkileyici olsa da, elbette ki sabırsızlanmıyoruz. Asus bu netbook'ları diğer çeşitleri ile birlikte piyasaya sürüyor olacak, yani daha az etkileyici özellikte bataryalar ile. 48Wh batarya ile 10.5 saat kullanım imkanı veren ve 23Wh ile de 5 saat kullanım imkanı veren bataryalar gibi..

Dolayısıyla hangisini istediğinize karar verin, çünkü 1015PE'ler ile 1015p'ler eşit yapıya sahip olarak üretilmedi.

Batarya ömrü bir yana, bu netbook'ların daha önce gördüğümüz Eee Pc'lerden pek farkları yok. Alman teknoloji sitesi eeepcnews.de'ye göre 1015P, beyaz , mavi ve siyah renkleri ile mevcut. Bunun yanında 1015PE ise kırmızı ve pembe renkler sunuyor.

Her iki makine, 10.1-inch, 1,024x600-pixel görüntü, Atom N450 işlemci, 1GB DDR2 hafıza, 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1 ve 320GB'a kadar hard-disk'e sahip. Fiyatlar halen doğrulanmadı, ancak şeçtiğiniz batarya türüne göre değişmesi muhtemel.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 12:55 am