|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

05 Mayıs

Armoni
    Armoni
    05 Mayıs CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

ZzZz 05 Mayıs

Mesaj tarafından Armoni Çarş. Mayıs 05, 2010 9:28 am

05/05/1494[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CJamaika Adasına ayak bastı ve adaya Santa Gloria adını verdi.
    [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    05/05/1813Danimarkalı düşünür Soren Kierkegaard
    05/05/1818Alman düşünür ve Komünizmin kurucusu Karl Marx.
    05/05/1821[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmparatoru Napoleon Bonaparte.
    05/05/1920Türkiye Büyük Millet Meclisi ilk toplantısını yaptı.
    05/05/1920Nicola Sacco ve Bartolemeo Vanzetti cinayet iddiasıyla Amerika'da tutuklandı.
    05/05/1925Cumhurbaşkanı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Paşa'ya suikast girişimi gerekçesiyle ölüm cezasına çarptırılan Manok Manukyan idam edildi.
    05/05/1930Hindistan'da Mahatma Gandhi tutuklandı. Gandhi Nisan ayında, hükümetin tuz üretimi tekeline karşı 300 mil yürümüştü. .
    05/05/1947Belçika, İngiltere, Danimarka, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Hollanda, İrlanda, İsveç, İtalya, Lüksemburg, Norveç; bir araya gelerek Avrupa Konseyi'ni kurdular. Türkiye Avrupa Konseyi'ne Ağustos 1949'da katıldı.
    05/05/1952Kibrit tekeli kalktı.
    05/05/1955Türk Kadınlar Birliği Nene Hatun'u yılın annesi seçti.
    05/05/1956Ece Özbayrak, 10. Daktilografi Şampiyonası'nda, dakikada 735 vuruşla dünya rekoru kırdı.
    05/05/1960[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]liler hükümete destek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kızılay'da bir gösteri düzenlemeye karar verdiler. İktidara karşı gençler de aynı gün, aynı saat, aynı yerde gösteri yaptılar. Cumhurbaşkanı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve başbakan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alanda protestolarla karşılandı.
    05/05/1961Amerika Birleşik Devletleri uzaya insan gönderdi; Alan Shepard uzayda 15 dakika kaldı.
    05/05/1963Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan sivil haklar yürüyüşünde 1000 kişi tutuklandı.
    05/05/1968[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'da, Vietnam savaşı nedeniyle Amerikan karşıtı gösterilerde 6 öğrenci tutuklanması üzerine Daniel Cohn-Bendit liderliğinde 30.000 öğrenci barikatlar kurarak Paris'te ayaklandı; Sorbonne Üniversitesi kapatıldı.
    05/05/1972Askerin emir almadan da silah kullanabilmesi yasalaştı.
    05/05/1981IRA militanı Boby Sands cezaevinde açlık grevinde öldü.
    05/05/1990Star TV yayın hayatına başladı.
    05/05/1990Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası'nda Metin Kaplan ve Ali Kayalı altın madalya kazandı.
    05/05/1992Sait Faik Hikaye Armağanı "Elveda Alyoşa" adlı kitabıyla Oya Baydar'a verildi.
    05/05/1994Naim Süleymanoğlu Avrupa Halter Şampiyonası'nda 64 kiloda dünya rekoru kırdı; 3 altın madalya aldı.
    05/05/2000Ahmet Necdet Sezer, üçüncü turda 330 oy alarak cumhurbaşkanı seçildi

Amerika 1961 de göndermiş türkiye 2010 da gönderemedi ne diyeLim Allahtan ümit kesiLmez:p

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:09 pm