|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

2 posters

28 Nisan

Armoni
    Armoni
    28 Nisan CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

28 Nisan Empty 28 Nisan

Mesaj tarafından Armoni Çarş. Nis. 28, 2010 10:03 am

28/04/1442İngiltere Kralı IV: Edward.
    [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    28/04/1758[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’nin 5. Cumhurbaşkanı James Monroe.
    28/04/1813Rus Mareşal Mikhayil Illariyonoviç Kutuzov.
    28/04/1908Avusturyalı iş adamı ve anti-Nazi direnişçi Oskar Schindler.
    28/04/1912Fransız direniş savaşçısı Odette Sansom.
    28/04/1924Zambia Başkanı Kenneth Kaunda.
    28/04/1936Mısır'da Kral Fuad'ın beklenmeyen ölümü nedeniyle 16 yaşındaki Prens Faruk kral oldu.
    28/04/1941Aşırı Türkçü bir dergi olan Bozkurt dergisinin çıkışına izin verildi.
    28/04/1941Memurların öğrencilik yapmaları yasaklandı.
    28/04/1945İtalya'nın faşist lideri Benito Mussolini ve sevgilisi Clara Petacci İtalyan partizanları tarafından kurşuna dizildi ve cesetleri bir benzin istasyonunda ayaklarından asılarak teşhir edildi.
    28/04/1945Benito Mussolini’nin İtalyan sevgilisi Clara Petacci, kurşuna dizilerek.
    28/04/1945İtalya’nın faşist diktatörü Benito Mussolini, kurşuna dizilerek.
    28/04/1954Fransız işçi lideri, ]Nobel Barış Ödülü sahibi Léon Jouhaux.
    28/04/1956İstanbul İşçi Sendikaları Birliği Kongresi toplandı. İşçiler "Grevsiz sendikalar, cereyansız ampul gibidir " dedi.
    28/04/1960İstanbul Üniversitesi öğrencileri, üniversite Merkez binasında hükümet aleyhine gösteri yaptı. Güvenlik güçleri, gösterilere müdahale etti. Güvenlik güçlerinin üniversiteden ayrılmasını isteyen rektör Sıddık Sami Onar , tartaklanarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gösterilerde, Orman Fakültesi öğrencisi Turan Emeksiz öldü. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve İstanbul'da sıkıyönetim ilan edildi.
    28/04/1963Topraksız köylüler, Adana'da gösteri yürüyüşü yaptılar.
    28/04/1966Genelkurmay Başkanı Cemal Tural, bir genelgeyle "Komünizmle Mücadele Metodları" kitabının askeri okullar ders programı içine alınacağını açıkladı.
    28/04/1967Bilirkişi raporuyla müstehcen olmadığı belirlenen "Kadınlar I-ıh Derse" oyunu, Oraloğlu Tiyatrosu'nda yeniden sahnelenmeye başladı.
    28/04/1969[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'da yapılan referandumda "hayır" oylarının fazla çıkması üzerine devlet başkanı De Gaulle istifa etti.
    28/04/1971Sıkıyönetim Türkiye Büyük Millet Meclis'inde kabul edildi. Cumhuriyet ve Akşam gazeteleri 10 gün süreyle kapatıldı.
    28/04/1972Televizyon programlarının seyredilir hale getirilmesi için yerli film gösterilmesi kararı alındı.
    28/04/1974Eski cumhurbaşkanlarından [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] , demokrasi ile bağdaşmadığı gerekçesiyle, tabii senatörlük önerisini geri çevirdi.
    28/04/1975[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Genel Başkanı Bülent [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Erzincan'da taşlı ve silahlı saldırıya uğradı.
    28/04/1976Tiyatro oyuncusu Muammer Karaca İstanbul'da öldü.
    28/04/1978Afganistan Devlet Başkanı Sardar Mohammed Davud kurşuna dizilerek.
    28/04/1979İstanbul Sıkıyönetim Komutanlığı'nın 1 Mayıs kutlamalarını yasaklama kararına uymayacaklarını açıklayan Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) genel başkanı ve 4 yöneticisi gözaltına alındı.
    28/04/1980Abdi İpekçi'nin katil zanlısı Mehmet Ali Ağca, İstanbul'daki yargılamada, gıyabında idama mahkum oldu.
    28/04/1985Cumhurbaşkanı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Türkiyede işkence ve fikir suçu yoktur " dedi.
    28/04/1987Yaklaşık 5 yıldır süren Barış Derneği Davası sonuçlandı. Askeri mahkeme 12 sanığa 6 ay ile 4 yıl arasında değişen hapis cezaları verirken, Barış Derneğinin kapatılmasını da kararlaştırdı.
    28/04/1988Ermeni örgütü ASALA'nın kurucusu Agop Agopyan Atina'da kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından vurularak öldürüldü .
    28/04/1993Ümraniye çöplüğünde biriken metan gazı patladı. Çöp dağı kayarak on üç gecekondunun üzerine yığıldı. 39 kişi öldü.
    28/04/1994Eski [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) görevlisi Aldrich Ames [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sırlarını Sovyetler Birliği’ne ve daha sonra da [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’ya verdiğini itiraf etti.
    28/04/19971993’te imzalanan Kimyasal Silahlar Antlaşması yürürlüğe girdi. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Irak ve Kuzey Kore antlaşmayı imzalamadı.
    28/04/1999[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lideri Abdullah Öcalan hakkındaki iddianame belli oldu. İdamı istenen Öcalan, hapiste tutulduğu İmralı Adası'nda cam kafeste yargılanacak.
    28/04/2002Rus general Aleksander Lebed.
    28/04/2005Norveç'te ilk kez bir kadın, erkeğe tecavüz etmekten mahkum edildi. Bergen kentinde görülen davada kadına 9 ay hapis cezası verildi.
    (fog)'(x)
    (fog)'(x)
    28 Nisan CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 14/01/10
    Yaşım Yaşım : 34
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 2732

28 Nisan Empty Geri: 28 Nisan

Mesaj tarafından (fog)'(x) Çarş. Nis. 28, 2010 3:40 pm

Bide Trafik Sınavımız Vardı 28 Nisan 211992

Similar topics

-

Forum Saati Salı Kas. 26, 2024 4:07 am