|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

2 posters

Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010

Tek Forum
    Tek Forum
    Geçerken Uğramış
    Geçerken Uğramış

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 24/04/10
    Yaşım Yaşım : 53
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 111

Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010 Empty Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010

Mesaj tarafından Tek Forum C.tesi Nis. 24, 2010 11:15 pm

Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor24.04.2010

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Antalyaspor, Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Antalyaspor'un gollerini 77. dakikada Necati ve 86. dakikada Veysel attı.
    Maçtan Dakikalar
    7. dakikada Harbuzi'nin ceza yayı üzerinden yaptığı plase vuruşta, kaleci Ömer, soluna giden topu yatarak kontrol etti.
    12. dakikada Zitouni'nin soldan geliştirdiği atakta Gençlerbirliği defans elemanları ceza alanı içinde topu uzaklaştıramadı. Seken topu önünde bulan Veysel'in vuruşunda kaleci Serdar, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
    41. dakikada Vranjes'in pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Orhan'ın sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
    Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
    67. dakikada Harbuzi'nin ara pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Kerem'in ayağından seken meşin yuvarlak ceza alanı içinde sol çaprazda bekleyen Hurşut'un önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda top az farkla direğin üstünden dışarı çıktı.
    75. dakikada Harbuzi'nin kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde topla buluşan Sandro'nun vuruşunda top kaleci Ömer'i de geçmesine karşın yandan az farkla auta gitti.
    77. dakikada Şenol'un sol taraftan altıpas içine yaptığı ortaya iyi yükselen Necati'nin şık kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1
    86. dakikada Necati'nin sol taraftan getirip, ceza alanı içindeki Veysel'e çıkardığı pasta bu futbolcu topu gelişine bekletmeden yaptığı vuruşta takımını 2-0 öne geçirdi.
    Karşılaşma, Antalyaspor'a 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
    Stat: 19 Mayıs
    Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Mustafa İspiroğlu
    Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, İlhan, Aykut, Murat (Dk. 71 Tambwe), Tozo (Dk. 82 Serkan), Hurşut, Kerem, Vranjes (Dk. 64 Sandro), Harbuzi, Mustafa
    Antalyaspor: Ömer, Kerim, Yalçın, Erhan, Musa (Dk. 64 Şenol), Korhan, Jedinak, Hakan (Dk. 46 Ertuğrul), Zitouni, Necati, Veysel (Dk. 88 Balili)
    Goller: Dk. 77 Necati, Dk. 86 Veysel (Antalyaspor)
    Sarı kartlar: Dk. 61 Musa, Dk. 83 Veysel (Antalyaspor), Dk. 90 artı 3 Harbuzi (Gençlerbirliği)

Kaynak: Anadolu Ajansı

(fog)'(x)
    (fog)'(x)
    Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010 CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 14/01/10
    Yaşım Yaşım : 34
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 2732

Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010 Empty Geri: Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010

Mesaj tarafından (fog)'(x) Paz Nis. 25, 2010 1:25 am

bunların sonuçları dk dk cebime geliyor Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010 879464
    teşekkürler Gençlerbirliği 0-2 Antalyaspor 24.04.2010 879464

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 3:50 pm