|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Makyaja Başlamadan Önce

Armoni
    Armoni
    Makyaja Başlamadan Önce CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

Makyaja Başlamadan Önce Empty Makyaja Başlamadan Önce

Mesaj tarafından Armoni C.tesi Nis. 24, 2010 11:27 am

Makyajınızın daha kalıcı ve etkileyici olmasını istiyorsanız makyaja başlamadan önce aşağıdaki tüyoları uygulayın! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    • Makyajınızı temiz ve nemlenmiş bir cilt üzerine yaparsanız daha güzel bir görüntü elde edersiniz. Ama temizleme ve nemlendirme işlemlerini, makyajdan en az bir saat öncesinde yapmalısınız. Özellikle nemlendiricinizi makyajdan hemen önce kullanmamalısınız. Çünkü cilt, kremle birlikte boyayı da emebilir, özellikle allık sürerken parça parça bir görüntü yaratabilir.

• Makyajdan önce saçlarınıza son şeklini verin. Dolayısıyla sprey, jöle gibi şekillendiriciler makyajınıza karışmamış olur.

• Ne giyeceğinizi önceden belirleyin ki, makyaj için kullanacağınız renkleri ve makyaj tarzınızı da önceden kestirebilesiniz.

• Fondöten seçerken cilt renginizi iyi belirlemeniz gerekir. Bunun için en uygun ışık, gün ışığıdır.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 8:13 pm