|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Penaltı Kaçtı Kartal 20 MiLyan € Oldu

Armoni
    Armoni
    Penaltı Kaçtı Kartal 20 MiLyan € Oldu CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/04/10
    Yaşım Yaşım : 33
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 669

ok Penaltı Kaçtı Kartal 20 MiLyan € Oldu

Mesaj tarafından Armoni Perş. Nis. 22, 2010 2:24 pm

Pazar akşamı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşma Fenerbahçe ve Bursaspor arasındaki şampiyonluk mücadelesini kızıştırırken, Beşiktaş'ı yarışın dışına etti. Bitime 4 hafta kala lider Bursaspor'un 8, ikinci Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ın ligi ilk iki sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi ön elemesine gitmesi de çok zor görünüyor. Bu durum takımın Avrupa'daki prestijinin yanı sıra borcu gün geçtikçe artan kulübün mali yapısına da büyük darbe indirecek. Nitekim bu yıl Türkiye'yi Şampiyorlar Ligi'nde tek başına temsil eden Beşiktaş, katılım payı olarak 3.8 milyon ve grup maçlarında çıktığı 6 maç için ise 3.3 milyon euroyu kasasına koydu. Grup maçlarını 4 puanla son sırada tamamlayan Beşiktaş aldığı 1 galibiyet için 800 bin, 1 berarberlik için ise 400 bin euro almaya hak kazandı. Beşiktaş, Türkiye'yi ligde tek başına temsil ettiği için havuz payını da tek başına almaya hak kazandı ve 10 milyon euro civarındaki televizyon hakkının da sahibi oldu. Buna bilet ve ticari satış gelirleri ile piyasa değerindeki artış eklenince, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesinin maddi açıdan yarattığı kaynak 20 milyon euroyu buldu. Dolayısıyla Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa 20 milyon euroluk kaynağı elinden kaçırmış olacak.

Dördüncü bitirenin kaybı 4 milyon TL
    BEŞİKTAŞ'IN elinden kaçırdığı gelirin önemli bir bölümünü de Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) dağıtacağı ödüller oluşturuyor. Buna göre ligi şampiyon tamamlaması durumunda 7 milyon TL'lik ödülün sahibi olacak Beşiktaş, şu an bulunduğu 4'üncü sırara sezonu kapatırsa alacağı ödül 2.8 milyon TL olacak. Yani Beşiktaş'ın şampiyonluktan 4'üncülüğe düşmesinin faturası 4.2 milyon TL.
    l Şampiyon 7 milyon TL
    l 2'nci 5.6 milyon TL
    l 3'üncü 4.2 milyon TL
    l 4'üncü 2.8 milyon TL
    l 5'inci 1.4 milyon TL
    l 6'ncı 700 bin TL

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 12:22 am