Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu...
evet ben de izledim çok beğendim yanlış tanıyanlar için yararlı bir program oldu ilim üzerine daha fazla durulabilirdi ama tema başka şekilde ilerledi iyi de oldu önyargısı olanların yargıları yıkıldı.Ahmet Hoca çok yanlış tanıtıldı ama o ne güzel anlattı herşeyin doğrusunu...medya çok gaddar bizler de defalarca deneyimledik...işin gerçeğinden bahseden insanlar sevilmiyor ya da sakalı uzun olanlar sevilmiyor bu aşikar ne yapacaksın...Sago da bu konuda çok engellerle karşılaşıyor ama bir iş için sünnetten mi vazgeçsin bu konularda taviz verilmez ki...inşaallah daha ilimli bir sohbet daha yapılır ben çok seviyorum ilim dinlemeyi Mehmet Zahit Kotku Ks. nun bir radyo kanalında bazen vaazlerini veriyorlar arabada bazen denk geliyorum,dinlerken mest oluyorum Nur içinde yatsın.Kiminin sözü sağken kalbe işlemiyor kimi mezarından gönüllere giriyor ,çünkü onlara ölüm değmedi.
alıntıdır.
evet ben de izledim çok beğendim yanlış tanıyanlar için yararlı bir program oldu ilim üzerine daha fazla durulabilirdi ama tema başka şekilde ilerledi iyi de oldu önyargısı olanların yargıları yıkıldı.Ahmet Hoca çok yanlış tanıtıldı ama o ne güzel anlattı herşeyin doğrusunu...medya çok gaddar bizler de defalarca deneyimledik...işin gerçeğinden bahseden insanlar sevilmiyor ya da sakalı uzun olanlar sevilmiyor bu aşikar ne yapacaksın...Sago da bu konuda çok engellerle karşılaşıyor ama bir iş için sünnetten mi vazgeçsin bu konularda taviz verilmez ki...inşaallah daha ilimli bir sohbet daha yapılır ben çok seviyorum ilim dinlemeyi Mehmet Zahit Kotku Ks. nun bir radyo kanalında bazen vaazlerini veriyorlar arabada bazen denk geliyorum,dinlerken mest oluyorum Nur içinde yatsın.Kiminin sözü sağken kalbe işlemiyor kimi mezarından gönüllere giriyor ,çünkü onlara ölüm değmedi.
alıntıdır.
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)