|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

ALKOLLÜ...

PisLiCk
    PisLiCk
    Bay Özel Misafir
    Bay Özel Misafir

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/01/10
    Yaşım Yaşım : 28
    MemLeketim MemLeketim : KasıMPaşa
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 536

ALKOLLÜ... Empty ALKOLLÜ...

Mesaj tarafından PisLiCk Ptsi Ocak 18, 2010 6:57 pm

ALKOLLÜ
    Adamın birini kırmızı ışıkta geçtiği için polis durdurmuş adamdan ehliyet ruhsat istemiş. Adam da "Yanımda yok arkadaşın evinde içiyorduk sanırım fazla kaçırdım biraz sarhoşum orada unutmuş olmam lazım" demiş.. Polis dumur olmuş tabii.. Kırmızı ışık alkol ehliyet ruhsat yok... Gitmiş komiserine durumu anlatmış...
    Komiser gelmiş adama ehliyet ruhsat sormuş adam çıkartıp uzatmış hemen. Komiser sasırmış tabiii...
    Alkometreyi çıkarıp üfletmiş adamda zerre alkol yok...
    Şaşırmış tabi..
    "Yaw memur bana sizin alkollü olduğunuzu ve ehliyetinizin yanınızda olmadığını söyledi" demiş. Bizim uyanık dönmüş komisere..
    "Siz ona aldırmayın pek iyi değil galiba.. Birazdan size kırmızı ışıkta geçtiğimi filan da söyleyebilir"
    Adamın biri iş bulmak için yabancı şehre gider. Hiç parası yoktur. Bir kapıyı çalar ve der ki:
    -Bana bir bardak su verir misin?
    -Amca ayran olur mu?
    -Olur.
    Adam bir tas ayran içer. Kız "Bir bardak daha alır mıydın?" diye sorar. O da "Evet" der ve bir tas daha ayran içer. Adam "Niye bana su değil de ayran verdin?" diye küçük kıza sorar. Kız da "O ayranın içine fare düşmüştü" der. Adam şaşkınlıkla tası yere düşürür ve tas kırılır. Kız feryadı basar:
    -Anneee! Ayran içen amca köpeğin tasını kırdı...

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 4:05 pm