ALKOLLÜ
Adamın birini kırmızı ışıkta geçtiği için polis durdurmuş adamdan ehliyet ruhsat istemiş. Adam da "Yanımda yok arkadaşın evinde içiyorduk sanırım fazla kaçırdım biraz sarhoşum orada unutmuş olmam lazım" demiş.. Polis dumur olmuş tabii.. Kırmızı ışık alkol ehliyet ruhsat yok... Gitmiş komiserine durumu anlatmış...
Komiser gelmiş adama ehliyet ruhsat sormuş adam çıkartıp uzatmış hemen. Komiser sasırmış tabiii...
Alkometreyi çıkarıp üfletmiş adamda zerre alkol yok...
Şaşırmış tabi..
"Yaw memur bana sizin alkollü olduğunuzu ve ehliyetinizin yanınızda olmadığını söyledi" demiş. Bizim uyanık dönmüş komisere..
"Siz ona aldırmayın pek iyi değil galiba.. Birazdan size kırmızı ışıkta geçtiğimi filan da söyleyebilir"
Adamın biri iş bulmak için yabancı şehre gider. Hiç parası yoktur. Bir kapıyı çalar ve der ki:
-Bana bir bardak su verir misin?
-Amca ayran olur mu?
-Olur.
Adam bir tas ayran içer. Kız "Bir bardak daha alır mıydın?" diye sorar. O da "Evet" der ve bir tas daha ayran içer. Adam "Niye bana su değil de ayran verdin?" diye küçük kıza sorar. Kız da "O ayranın içine fare düşmüştü" der. Adam şaşkınlıkla tası yere düşürür ve tas kırılır. Kız feryadı basar:
-Anneee! Ayran içen amca köpeğin tasını kırdı...
Adamın birini kırmızı ışıkta geçtiği için polis durdurmuş adamdan ehliyet ruhsat istemiş. Adam da "Yanımda yok arkadaşın evinde içiyorduk sanırım fazla kaçırdım biraz sarhoşum orada unutmuş olmam lazım" demiş.. Polis dumur olmuş tabii.. Kırmızı ışık alkol ehliyet ruhsat yok... Gitmiş komiserine durumu anlatmış...
Komiser gelmiş adama ehliyet ruhsat sormuş adam çıkartıp uzatmış hemen. Komiser sasırmış tabiii...
Alkometreyi çıkarıp üfletmiş adamda zerre alkol yok...
Şaşırmış tabi..
"Yaw memur bana sizin alkollü olduğunuzu ve ehliyetinizin yanınızda olmadığını söyledi" demiş. Bizim uyanık dönmüş komisere..
"Siz ona aldırmayın pek iyi değil galiba.. Birazdan size kırmızı ışıkta geçtiğimi filan da söyleyebilir"
Adamın biri iş bulmak için yabancı şehre gider. Hiç parası yoktur. Bir kapıyı çalar ve der ki:
-Bana bir bardak su verir misin?
-Amca ayran olur mu?
-Olur.
Adam bir tas ayran içer. Kız "Bir bardak daha alır mıydın?" diye sorar. O da "Evet" der ve bir tas daha ayran içer. Adam "Niye bana su değil de ayran verdin?" diye küçük kıza sorar. Kız da "O ayranın içine fare düşmüştü" der. Adam şaşkınlıkla tası yere düşürür ve tas kırılır. Kız feryadı basar:
-Anneee! Ayran içen amca köpeğin tasını kırdı...
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)