CAFE ÇIKIŞI Evet cafeden çıktınız ama kızın eve gitmesine daha çok var.Peki şimdi ne yapacaksınız?Az önce ödediğiniz hesap hala aklınızı başınıza getirmediyse başka bir cafeye gidebilirsiniz ama benim tavsiyem şu:kıza "Biraz yürüyelim mi?" diyin. Ben bugüne kadar "Hayır, yürümeyelim "diyenine rastlamadım.Yürürken geyik yapmaktan kaçınarak kıza sürekli ona ne kadar aşık olduğunuzdan ve onun yanında ne kadar mutlu olduğunuzdan falan bahsedin.Tabi bu sırada yürürken kesinlikle ana caddeleri seçmeyin.Arka sokaklar tam bu işe göredir.Bulunduğunuz yerde deniz varsa sahil çok daha iyi bir seçimdir.Ankaradaki arkadaşlar ise gençlik parkının en kötü tercih olduğunu biliyorlardır...bi kizla asla gidilmez de... Neyse kızın önce yavaşça elinden tutun.Ama bu sırada yanınızdakinin karşıdan karşıya geçirdiğiniz yaşlı bir nine değil, sevgiliniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın.Yani elini tutuş biçiminiz çok önemli.Kızların eleele tutuşmaktan çok fazla zevk aldıklarından ve hatta bundan tahrik bile olabildikleri tarafızca yapılan bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır.Bu yüzden her fırsatta elele tutuşmaya gayret gösterin. Sonra yürürken bir anda,ve kızın engel olmasına fırsat vermeyek kadar hızlı bir şekilde kıza sarılın.Abaza bünyeniz kızın narin bedenine yakınlaştıkça daha da azacak ve bir adım daha ileri gidip kızı öpmek istiyceksiniz.Sakın böle bir hata yapmayın. Daha çok erken.Bu konuda ayrıntılı bilgi için bkz.Kızı Eve Atma.Sakin olun.Kız salak olduğundan sizin bişey yapacağınızı sanıp havaya girecektir.Ama ilk başlarda bişey yapmazsanız kızın bu şekilde bi taraflarını kaldırmamış olursunuz.Bu da uzun vadede size kızın azıp sizin üzerinize atlaması yani hiç bir şekilde naz yapmaması olarak geri döner.İyi düşünün ilk günkü bir öpücük denemesine karşılık yiyeceğiniz tokat ve terkedilmenin getirdiği hüsran mı,yoksa biraz sabrederek elde edilmiş büyük bir zafer mi?Tabi ki ikinci şık. Artık kızın eve gitme vakti de geldi.Kızla aynı semtte oturmuyorsanız kızı evine bırakmak gibi bir aptallık yapmanıza hiç luzum yok.Kazık kadar kız,sizden önce evine nasıl gidiyordu?Bırakın gitsin.Ama kızın eve gidip gitmediğini kontrol etmelisiniz. Çünkü sizin yanınızdan erken ayrıldıysa muhtemelen o gün buluşacağı bir başka erkek daha vardır.Bu da pek hoş bir şey değildir yani.Bunu anlamanın en kolay yolu şudur:Kızlar ilk buluşmaya gitçekleri gün evden olabildiğince geç dönmek üzere ortamı ayarlayıp öyle çıkarlar.Yani ilk buluştuğunuz gün kız sizin yanınızda 2 saat takılıp "Eve gitmem lazım,annem duysa kızar,babam duysa keser "moduna girmişse siz kıllanmaya başlayın ama bunu kıza sakın belli etmeyin. Kızı öpüp(Tabi ki yanağından [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )ve evine ulaşabileceği süreyi ortalama olarak hesaplayıp en kısa zamanda evi arayıp bi şekilde evde olup olmadığını kontrol edin. İleride de ayrıntılı olarak açıklayacağımız üzere kızı telefona istemek kız açısından evde büyük bir problem yaratır.Ama siz kızın evini aradığınızda başka bir ad uydurup kızın evde olup olmadığını sorup kızı telefona ister ve kızın sesini duyar duymaz yüzüne kapatırsanız problemin sizin tarafınızdan yaratılmış olabileceği bu salak kızın aklına bile gelmez.Bırakın kız biraz azar işitsin.Siz kızın sizi aldatmadığına emin oldunuz ya.artık sorun yok. Buraya kadar gelebildiyseniz o kız artık sizin sevgiliniz demektir.Artık hain planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz ama daha önce de söylediğimiz gibi asıl marifet kızı tavlamak değil,kızın sizin onunla işiniz bitinceye kadar sizi terketmemesini sağlamaktır. |
9.Cafe Çıkışı
(fog)'(x)- PatRoN
- Uyarı Seviyesi :
Cinsiyetim :
Kayıt Tarihim : 14/01/10
Yaşım : 34
MemLeketim : Yarimin Yanı
Mesaj Sayım : 2732
- Post n°1
Salı Tem. 19, 2011 2:24 pm tarafından glewci
» Xara3d5 3 boyutlu yazi yazma programi (dj isimleri yazmak icin şahane)
C.tesi Nis. 16, 2011 10:24 am tarafından erhan2188
» Hareketli Avatar Yapımı
C.tesi Mart 12, 2011 9:47 pm tarafından (fog)'(x)
» Sjsro 11d'li Media.pk2...!!
C.tesi Mart 12, 2011 1:26 pm tarafından womekan
» Pet (Horse, Wolf, Kervan vs.) Auto Pot.
Salı Şub. 15, 2011 5:11 pm tarafından wiar01
» Silkroad'ı 3D Oynayın! Bir İlk :)
Perş. Şub. 03, 2011 4:38 pm tarafından Fleyd
» Kangurularla Apaçi
Perş. Şub. 03, 2011 3:35 pm tarafından (fog)'(x)
» EiffeL Kulesi Önünde Apaçi :)
Perş. Şub. 03, 2011 3:33 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Marşı- Bağlama&Gitar
Perş. Şub. 03, 2011 3:27 pm tarafından (fog)'(x)
» Apaçi Müziği - Gitar Versiyon
Perş. Şub. 03, 2011 3:21 pm tarafından (fog)'(x)