|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

HERKES BİLİYOR

PisLiCk
    PisLiCk
    Bay Özel Misafir
    Bay Özel Misafir

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 17/01/10
    Yaşım Yaşım : 28
    MemLeketim MemLeketim : KasıMPaşa
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 536

HERKES BİLİYOR Empty HERKES BİLİYOR

Mesaj tarafından PisLiCk Ptsi Ocak 18, 2010 6:53 pm

HERKES BİLİYOR
    Temel Paris'te bir dükkâna girmiş. Bakmış dükkânın bir köşesinde harika bir papağan... Hayran hayran seyrederken dükkân sahibi yanına gelip "Bu harika bir kuştur karşısına geçene bakar ve ona nasıl birisi olduğunu söyler" demiş. Temel papağanın karşısına geçer geçmez kuş "Sen aptalsın" demiş. Temel papağanı satın almak istemiş ancak adam satılık olmadığını söylemiş. Bunun üzerine Temel papağanın yumurtalarından rica etmiş. Adam "yarın gelin verelim" demiş. Ertesi gün gittiğinde Temel'e üç tane yumurta vermiş. Temel derhal Trabzon'a dönmüş eş-dost akraba komşu kim varsa toplamış ve papağanın özelliklerini anlattıktan sonra gururla yumurtaları göstermiş ve hep birlikte yumurtaları kuluçkaya yatırmışlar. Bir süre sonra yumurtalardan birisi çatlamış ve içinden normal bir tavuk civcivi çıkmış. Bir anlam verememişler. Fakat ikincisinden bir bıldırcın üçüncüden de keklik çıkınca Temel'in tepesi atmış. Uçağa atladığı gibi varmış Paris'e dükkânı bulmuş dalmış içeriye... Papağan Temeli görür görmez "Sen salaksın" demiş. Temel daha da kızmış ve "Ula baa bak" demiş "benum salak olduğumi burda bi sen bileyisun ama senun ..... olduğuni Tirabizonda cümle âlem bilıyi

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 2:02 am