|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

4 Mart 2010

(fog)'(x)
    (fog)'(x)
    4 Mart 2010 CouronnePatRoN
    PatRoN

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 14/01/10
    Yaşım Yaşım : 34
    MemLeketim MemLeketim : Yarimin Yanı
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 2732

4 Mart 2010 Empty 4 Mart 2010

Mesaj tarafından (fog)'(x) Cuma Mart 26, 2010 10:13 pm

1193 Eyyubi devletinin kurucusu, Haçlı saldırılarına karşı duran Selahaddin Eyyubi öldü.
    1656 Vak’a-i Vakvakiye; (Yeniçeriler, IV. Mehmed’in onayıyla bazı saray ağalarını idam ettirdiler)
    1919 "Trabzon Vilayetinde bir Rum Cumhuriyetinin kuruluşuna çalışmak" amacıyla İstanbul'da "Pontus" adlı gazete'nin çıkmaya başlaması.
    1923 Mustafa Kemal Paşa'nın 17 Şubat'taki konuşmasıyla başlayan İzmir İktisat Kongresi sona erdi. Kongrede Misak-ı İktisadi kabul edildi.
    1924 Halife Abdülmecit Efendi ve hanedan mensupları yurtdışına çıkarıldı
    1929 Takriri Sükun Kanunu yürürlükten kalktı.
    1934 Ankara Radyosu yayınına başladı.
    1934 İstanbul Üniversitesi'nde açılan ''İnkılap Tarihi Enstitüsü''nde ilk dersi Milli Eğitim Bakanı Hikmet Bayur verdi.
    1940 İstanbul'da yapılan Altıncı Balkan Güreş Şampiyonası'nda Türk takımı beş birincilik alarak altıncı kez şampiyon oldu.
    1964 BM Güvenlik Konseyi, Kıbrıs'a uluslararası güç gönderme kararı aldı.
    1986 İzmir'in eski Belediye Başkanı Osman Kibar öldü.
    1992 İspanya'dan Engizisyon baskısından kaçarak Osmanlı İmparatorluğu'na sığınan Museviler, Türkiye'ye gelişlerinin 500. yılını kutladılar.
    1994 Gazeteci Hıncal Uluç, uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı.
    1994 Dokunulmazlıkları kaldırılan DEP milletvekilleri Leyla Zana, Sırrı Sakık, Ahmet Türk, Selim Sadak ve bağımsız milletvekili Mahmut Alınak gözaltına alındı. Mezarcı ve DEP Şırnak Milletvekili Selim Sadak serbest bırakıldı.
    2002 Ilımlı Arnavut lider İbrahim Rugova, Kosova'nın ilk devlet başkanı seçildi.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 6:14 am