|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Sagopa Kajmer - İskeletler Diyarında Bir Et Parçasıyım

SßL
    Üst Düzey Bölüm Sorumlusu
    Üst Düzey Bölüm Sorumlusu

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Kadın
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 27/01/10
    Yaşım Yaşım : 31
    MemLeketim MemLeketim : İstanbuL
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 191

Sagopa Kajmer - İskeletler Diyarında Bir Et Parçasıyım Empty Sagopa Kajmer - İskeletler Diyarında Bir Et Parçasıyım

Mesaj tarafından SßL C.tesi Ocak 30, 2010 3:36 pm

VERSE 1
    Yarını olmayan dünlere yazılmış her şiir ve şair olmuş her fikir ki kaleme düşmüş her sözü.
    Hep karanlık anlatıldı şarkılarda günyüzü. Yalpalayan ömürler aşikar hüzün görüntüsü.
    Yalnızlıkla sevişir oldun, karanlık hep zifir ve gökyüzünde güneşin doğum sancılarını
    bekledin. Doğmamış çocuktu doğacak, her ışık hazin sihir ki; hediye olacak her yarın
    manevi hazinedir, vasiyetimdir, cümlelerimin her kelimesi sahi asi, Sagopa yorgun tek
    tabanca 26 arifesi. Kimler önüne geçebilir zamanın akışının, cümlelerimin noktalarına kaç
    zamanda ulaşırım. Yaşarım iskeletler diyarında bir et parçasıyım. Varımı yoktan aldım.
    Daldım çoktan derin uykuma vardım, beklemekle geçti yıllarım ve kar beyazdı saçlarım,
    karamsar yazdı rhyme'larım ve tarumardı sabrım,harbi yaşadım benliğimle çok savaştım
    yazdım olmadı ve kaçtım, rap uzattı elini çekti kulağımı. 'yaz' dedi! Emir bir farzdır. Farzın
    adresinde sen ikamet halinde, bu Tanrı'dan bir arzdır. Öylesine güç oldu, böylesine bir
    gidişi resmetmek, kalemi makina yaptım, her çizikte kareler aldım, sundum önüne
    Yaradanın ve bekledim cevabını, hep cevapsız kaldı çağrım, bağırdım!...

Nakarat

Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum
    Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime...

VERSE 2
    Çuvala konulan her ölüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkılan her virandı parasal
    harbe itilen, zoraki savaşa alınanlardı okulu terkedenler ve eli bıçaklı her bebeydi
    kabusumda raks edenler, buna da çok şükür demekle geçti onca garibe sene ve lehine
    gidişi rehine tuttuk fethine kalktık, olmamış diyarların adını koyduk,otura kaldık, kıçımız
    üstü isyan ettik.
    Kadere sıvadık (yo!...)horoskoplarınla yarına bir bakış mı bugünün, aksilikle geleni
    dışlamak mı sömürün, hepiniz gömülün, fallar oynasın bu oyunu,sallar sallasın sonunu, bir
    duada gizli ödülün, bir nazarda saklı hüznün, temelli var oluş hayali, boşunadır vaatleri,
    sisteminde virüsü saklar her beyin ve an çatar atak yapar ve bin çuval ceset kapar,
    tenhalar yüz görümlük, yurt olur zaman donar.

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 1:53 am