|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

En iyi ses, tek parça; Harman Kardon MS 100

Tek Forum
    Tek Forum
    Geçerken Uğramış
    Geçerken Uğramış

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 24/04/10
    Yaşım Yaşım : 53
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 111

En iyi ses, tek parça; Harman Kardon MS 100 Empty En iyi ses, tek parça; Harman Kardon MS 100

Mesaj tarafından Tek Forum Perş. Mayıs 20, 2010 5:34 pm

MS 100 birçok ses bileşenin bir araya geldiği tek parça çok fonksiyonlu stereo ses sistemidir.

Ses sistemlerinde dünyanin en iyi üreticilerinden Harman Kardon yeni ürünü yüksek performanslı ve kompakt stereo ses sistemi MS 100 Türkiye’de satışa sundu.
    Evrensel iPod docku birçok ipod modeli ve 3G ile uyumludur. iPod şarj etme özelliğine sahiptir. MS 100 S-Video ve composit video çıkışları sayesinde ipodunuzda kayıtlı video ve fotoğraf TV ekranında görüntüleyebilir.

CD çalma özelliğinin yanı sıra Mp3 ve WMA dosyaları ile de uyumludur. RDS metin görüntüleme özelliği sayesinde ipod bilgilerini (sanatçı ve şarkı ismi) ön panelde görüntüler.

Bir kulaklık girişi ve bir subwoofer çıkışı mevcuttur. Diğer ses kaynaklarına bağlanabilmek için 3 yardımcı ses girişi vardır. Radyo ve alarmlı saat diğer özellikleridir.
    Farklı tasarımı, şık siyah rengi ile gözlere net, zengin, detaylı ve geniş sesi ile de kulağa hitap ediyor. MS 100 ile kalite ve uygunluğun zevkini yıllarca yaşayacaksınız.
    KDV Dahil Perakende Satış Fiyatı ; 999 $
    [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    Bilgi için ; SFRKD
    Tel : 0212 257 75 00

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 6:06 pm