|| Kopuk GençLik || Zamane GençLerin SanaL Mekanı ||

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Join the forum, it's quick and easy

OOOPS Bİ DAKKA KARDEŞ !

Şimdi Hacı Sen Bu Foruma Zati Üyeysen Sorun Yok,Giriş Yap.

Haa Yok Üye FeLan DeğiLim Üye oLupta Ne İşime Yarıyacak Diyorsan Oku;
Komedi,Arkadaşlık,İyi Vakit,Sanal Bi Aile Hatta Yetim ve Öksüz KardeşLerimize Sanal Ana ve Babada Oluruz Üye oL Yeter...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Design By Sahirâne Design ©️
Tıkla Beğen
Erzurum

Amazon'dan Android'e doping!!

Tek Forum
    Tek Forum
    Geçerken Uğramış
    Geçerken Uğramış

Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok !
    Cinsiyetim Cinsiyetim : Erkek
    Kayıt Tarihim Kayıt Tarihim : 24/04/10
    Yaşım Yaşım : 53
    Mesaj Sayım Mesaj Sayım : 111

Amazon'dan Android'e doping!! Empty Amazon'dan Android'e doping!!

Mesaj tarafından Tek Forum Perş. Mayıs 20, 2010 5:30 pm

Amazon'dan Android'e doping!!

Amazon.com, Google'ın Android işletim sistemini kullanan telefonlar için Kindle elektronik kitap okuyucu yazılımını piyasaya sürmeyi planlıyor.

Android işletim sistemi için geliştirilen Kindle yaz ılımı, bu yaz kullanıcıları ile buluşacak. Bu yazılım ile beraber iPad, iPhone ve BlackBerry gibi cihazların içerdikleri yazılım listeleri gittikçe kabaracağa benziyor.

Bu yazılım, kullanıcıların Amazon.com'un online Kindle mağazasından aldıkları elektronik kitapları okumalarına izin verecek. Kindle yazılımının diğer versiyonları gibi bu yazılım da, kullanıcıların kitap üzerinde nerede oldukları hakkında bilgileri tutacak ve kaydedecek. Böylelikle, Android telefonda
    kitap üzerinde belli bir yere geldikten sonra, kitabın devamını Kindle elektronik kitap okuyucu üzerinden getirme imkanına sahipsiniz.

Amazon.com bu yöntem ile, 259 dolar değerinde bir Kindle cihazı veya 489 dolar değerinde Kindle DX almaktan çekinen insanlardan para kazanmayı hedefliyor.

Aynı zamanda Amazon.com, rekabet ortamının gittikçe kızıştığı elektronik kitap piyasasında kendi Kindle ekosistemini oluşturuyor.

Apple, Sony ve Barnes & Noble şirketlerinin üçü de Kindle benzeri cihazlar satmakla beraber, kablosuz bağlantı üzerinden direkt olarak elektronik kitap indirmeye olanak veriyor.

Nisan ayında piyasaya çıkan iPad ise Kindle için büyük bir tehdit oluşturmaya devam ediyor.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 6:01 pm